1 Aprilie Happening 2017

  1. Home
  2. /
  3. Ultimele articole
  4. /
  5. Proiecte
  6. /
  7. Noutati
  8. /
  9. 1 Aprilie Happening 2017

1 Aprilie Happening 2017

Voluntarii Centrului de Voluntariat Reșița și ai Centrului de tineret Mansarda s-au pregatit anul acesta din timp pentru întâmplarea cu care și-au propus să-i surprindă pe cetățenii Reșiței de Ziua Păcălelii. S-au pregătit intrând în pielea personajelor, unele dintre ele devenite deja clasice, s-au machiat, au repetat, au facut scenarii și și-au luat rolurile în serios. Anul acesta am avut în plus atuuri cu care să-i surprindem pe cei aflați în trafic, am avut suport și sprijin logistic de la Școala de Circ din Timișoara. 

Activitatea face parte din seria acțiunilor de animaţie de stradă pe care organizația noastră le produce cu şi pentru tinerii din Reşiţa printr-o metodologie care are ca obiectiv dezvoltarea creativității, a curajului de exprimare a propriei identităţi dar şi a sentimentului de apartenenţă la comunitatea din care aceştia fac parte. În acelaşi timp ne dorim să păstrăm tradiţia zilei de 1 Aprilie şi să o transformăm într-un prilej de zâmbet şi de rupere a rutinei.

+99
See insights and ads
Boost post
All reactions:

56

 

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram