Doneaza 3,5% din impozitul pe venit
Mai multe detalii

Despre noi

Am început în 2005, un grup de oameni din asociații locale Fundaţia Activity, Asociaţia Cogito, Asociaţia Bike Attack, Asociaţia Egality, care credeau în puterea voluntarilor de a schimba lumea. Ne-au sprijinit Consiliul Local și Primăria până când am devenit o organizaţie neguvernamentală de sine stătătoare.

Am conceput Centrul de Voluntariat Reşiţa ca un catalizator al energiei tinerilor pentru dezvoltarea comunității și am folosit experiența de voluntariat ca un proces civic și educativ.

Facem parte din Reţeaua Naţională a Centrelor de Voluntariat, Reţeaua de Educaţie Nonformală si din Federaţia VOLUM, iar la nivel european ne-am alăturat Youth Express Network și Centrului European de Voluntariat.

Ne susținem activitatea voluntariat, donaţii, sponsorizări, prestări de servicii de educație nonformală, sistemul 3,5% şi granturi nerambursabile obținute de la Primăria Reşiţa, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin, Comisia Europeană.

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram