1 Iunie 2019 – Ziua Copilului- Autobuzul Copilăriei

1 Iunie 2019 – Ziua Copilului- Autobuzul Copilăriei

Programul evenimentului a fost gândit astfel încât să cuprindă activități inedite care să antreneze copiii şi
să stimuleze participarea lor. Copiii au fost așteptați să participe nu doar ca simpli spectatori ci ca protagoniști ai spectacolului ce le-a fost pregătit pentru ei. Autobuzul a pornit la drum prin oraș într-o aventură de explorare și inventare a jocurilor. În cadrul acestui experiment copiii au fost invitați să se simtă sărbătoriți, să se bucure, să descopere lucruri noi alături de voluntari, copii cu puțin mai mari decât ei. Poze AICI și AICI!

Anul acesta este al șaselea an când organizăm această acțiune în Reșița cu sprijinul societății de transport local TUR Reșița. În Autobuzul copilăriei tinerii voluntari ai Centrului de Voluntariat Reșița au făcut animație, au organizat ateliere hand made mobile demonstrative: jonglerii cu diverse obiecte, face painting, modelat baloane, brățări, magie. De această dată clasele de copii răsfățați în Autobuzul Copilăriei au fost de la Colegiul National Traian Lalescu Reșița, Școala Gimnazială nr. 9, Școala Primară din Dealul Crucii, Liceul de Artă Sabin Păuța Reșița, Școala Gimnazială Nr.8 Reșița. Am dat ocazia de a participa și altor copii, absolut gratuit, cu o singură condiție: să vină în stațiile de autobuz de pe traseu purtând o pancartă pe care să scrie: „Aștept Autobuzul Copilăriei”. Cele mai inspirate, originale, amuzante și aranjate pancarte au fost premiate în autobuz.

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram