1 Iunie - Ziua Copiilor

1 Iunie - Ziua Copiilor

Am sărbătorit şi anul acesta Ziua Copilului alături de copiii reşiţeni şi de voluntari veseli. Mai multe poze aici.

Am continuat o activitate de succes începută anul trecut: Autobuzul Copilăriei, un autobuz dedicat copiilor care a circulat prin oraş pe parcursul zilei. Copii au avut parte de o călătorie animată cu ateliere hand made mobile demonstrative: face painting, modelat baloane, brăţări, magie. De asemenea in autobuz am alocat spațiu unui workshop pentru situaţii de urgenţă, respectiv informare preventivă realizat de ISU Caraş-Severin.

Am fost din nou alături de Fundaţia Humanitas ProDeo şi de voluntarii Radio Reşiţa în organizarea unei petreceri în aer liber pentru beneficiarii Centrului de zi, copii provenind din familii dezavantajate. evenimentul a fost organizat în urma Săptămânii Naţionale a Voluntariatului când colegii de la radio au fost impresionaţi de activitatea centrului şi de poveştile copiilor de aici. Karaoke, desene pe asfalt, şotron, animaţie, dans şi o masă festivă pregătită tot de voluntari şi servită în aer liber printre baloane au completat petrecerea. Mai multe despre eveniment aici.

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram