8 Martie Happening

8 Martie Happening

Astăzi, de 8 Martie voluntarii Centrului de Voluntariat Reşiţa și ai Centrului de Tineret Mansarda s-au organizat pentru „8 MARTIE Happening” o scurtă acţiune de animaţie de stradă, deja tradițională în Reșița, ce include flori, arcuri și surprize. Am propus doamnelor, domnișoarelor, in general trecatorilor din Resita, care s-au intamplat sa fie in „peisaj” sa schimbe pret de cateva ore încordarea, încruntarea, nemulțumirea, cu voie buna, zambete si veselie. Suntem bucurosi de rezultatele intamplarii noastre, am fost rasplatiti mai mult decat ne asteptam, am primit in dar fete surprinse in mod placut, oameni increzatori, intelegatori care de cele mai multe ori ne-au multumit pentru „florile” noastre.
Cu asa un feed-back pozitiv nu ne ramane decat sa ne pregatim optimisti pentru o alta intamplare la care avem nevoie de cat mai multi voluntari, sunteti invitati cu mic cu mare: 1 Aprilie Happening. Pentru sprijinul neconditionat pe care l-am primit si in acest an, multumim Ro-A-Tir. Mai multe imagini aici.
+8
See insights and ads
Boost post
All reactions:

92

 

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram