AlerGAND la padure

AlerGAND la padure

AlerGAND la padure este un concurs de alergare pe dealurile din jurul Resitei care s-a nascut din pasiune pentru alergare montana, din drag pentru natura si din dorinta de a face cunoscute potecile din jurul Resitei.

Anul acesta, in 17 aprilie a avut loc cea de-a doua editie la care au luat startul pe cele 3 trasee (de 3km, 10km si 25 km) peste 400 de concurenti din toata tara. Pentru ca este un concurs cu scop caritabil, nu a existat taxa de inscriere, doar incurajarea concurentilor de a dona pentru a sustine activitatile si serviciile oferite de Fundatia Humanitas ProDeo copiilor, tinerilor si varstnicilor aflati in dificultate.

(Fotografii: Mihai Leu, Ciprian Floare, Muntii Semenic, Ioana Dudila)

Ne-am bucurat sa putem lua parte la acest eveniment si sa dam o mana de ajutor prin tinerii nostri voluntari care au facut parte din echipele de la punctele de orientare, control si alimentare, descoperind la randul lor natura frumoasa din jurul orasului in care locuiesc. Ne-am bucurat de asemenea sa regasim o parte dintre voluntarii nostri "de zi cu zi" printre participanti si sa avem ocazia sa ii sustinem pe parcursul competitiei.

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram