Atelier de imagine și montaj

  1. Home
  2. /
  3. Ultimele articole
  4. /
  5. Proiecte
  6. /
  7. Noutati
  8. /
  9. Atelier de imagine și...

Atelier de imagine și montaj

Cu obiectivul de a crea materiale audio-vizuale pentru promovarea activităților noastre de voluntariat, am inceput la Centru de Tineret Mansarda Reșița, Atelierul de imagine și montaj în perioada 12-18 februarie. Inițiativa aparține voluntarului nostru senior Ralf Marcu, student în anul III la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale", Facultatea de film, Secția Regie de film și TV. Mai multe imagini aici.

Voluntarii înscriși la atelier vor analiza mijloacele prin care se poate construi un material video și vor știi cum să folosească instrumentele, echipamentele și aplicațiile necesare pentru a duce la final un astfel de produs. Participanții vor fi inițiați cum să filmeze, ce să filmeze și cel mai important, de ce să facă acest lucru. Vor fi instruiți cum să se ajute de sunet și muzică, ce este permis și legal să folosească și ce nu pot utiliza. Filmulețele vor fi puse în practică cu programul Adobe Premier Pro. La finalul acestui atelier de introducere, participanții vor crea povești care să reprezinte întru-totul imaginea voluntarilor, a proiectelor în care lucrează iar filmulețele vor fi reprezentative pentru rolul voluntarilor în societate și comunitatea în care trăiesc.

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram