Atelier de Macramé

Atelier de Macramé

Două zile de întâlnire cu frumoasa artă a macramé-ului. Vom învăța noduri de bază cu care vom realiza trei obiecte decorative din fire speciale de bumbac.

Unul dintre proiecte va fi un suport de plante și ghivece, un element decorativ frumos și practic pentru casă. Vom învăța cum se creează acest obiect decorativ și funcțional, perfect pentru plante și pentru a crea un spațiu verde boem la noi acasă. Al doilea va fi un curcubeu decorativ, un simbol plin de culoare care poate aduce un plus de bucurie în orice cameră. Ultimul proiect va fi un breloc, un obiect mic și frumos care poate fi folosit în multe moduri, inclusiv ca accesoriu la chei sau pe geantă.

Vom învăța câteva noduri din arta macramé-ului, iar Florina Bobar, artista de la Coltul Boho ne va îndruma cu răbdare, împărtășind trucuri pe care le-a deprins în ultimii trei ani de când a început să creeze decorațiuni de macramé. Obiectele lucrate vor putea fi luate acasă.

Atelierul este pentru începători, Flo ne va ghida pas cu pas, nod cu nod, în realizarea lucrărilor. Noi punem la dispoziție absolut toate materialele necesare, participanții pot aduce la workshop dorința de a învăța ceva nou, puțină răbdare și multă bună dispoziție.

Participarea este liberă, atelierul este deschis tinerilor în ziua de 3 noiembrie (14-30 de ani) iar în 4 noiembrie pentru participanți peste 30 de ani. Cine vrea să ia parte la atelier trimite mesaj privat pe Insta sau FB cu răspuns la întrebarea: „Cum ar trebui să fie orașul în care vrei să locuiești?”

Atelierul se desfășoară în cadrul proiectului „XAXA-Ateliere de artă creativă”, finantat de Primăria Municipiului Reșița.

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram