Atelierele lui martie

  1. Home
  2. /
  3. Ultimele articole
  4. /
  5. Proiecte
  6. /
  7. Noutati
  8. /
  9. Atelierele lui martie

Atelierele lui martie

Am inceput cu martisoarele din pasta polimerica si am continuat cu cele din fetru, din obiecte reciclabile, rașină și acum mai vedem noi ce idei ne vin… Pot sa participe tineri care vor sa creeze propriile martisoare pe care sa le poata darui persoanelor dragi. La acest atelier pot invata sa modeleze diverse modele din pasta polimerica, pot descoperi diferite tehnici de lucru, cum sa foloseasca unelte si accesorii dedicate decorării mărțișoarelor, cum sa lege un snur, care sunt vopselele si lacurile cu care pot imbunatati aspectul creatiilor lor, cum sa ii ajute pe incepatori sa isi realizeze propriile lucrari.
Toate materialele precum si uneltele si accesoriile sunt puse la dispozitie gratuit la Centrul de tineret Mansarda Resita.

Continuam cu atelierele de 8 Martie, un bun prilej de a ne pune din nou creativitatea la lucru. Cei interesati au o mare varietate de optiuni la dispozitie: pot face o felicitare, o caseta de bijuterii sau o cutie de lemn pentru servetele, o rama decorata in stil reto-vintage, sau de ce nu, poate o brosa din fetru. Mai multe imagini aici.

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram