Atelierul de antreprenoriat

  1. Home
  2. /
  3. Ultimele articole
  4. /
  5. Proiecte
  6. /
  7. Noutati
  8. /
  9. Atelierul de antreprenoriat

Atelierul de antreprenoriat

19 aprilie ne-a găsit în Sala de Consiliu a Primăriei Reșița la Atelierul de antreprenoriat. Am ascultat cu interes povestea unor tineri de acțiune, cetățeni despre care putem spune că sunt modele pentru formarea altor tineri ca participanți activi la viața comunității.

Alexandra Chiru de la Future Makers ne-a povestit despre proiectul de educație antreprenorială al organizației și trenduri de viitor, Ana-Maria Elian și Mihai Șercăianu de la MKBT: Make Better, despre Reșița – Regenerarea Orașului, iar Deea Rădulescu și Cristina Gârbovan de la Ambasada și Plai Festival au vorbit cu entuziasm și însuflețire despre leadership si voluntariat, despre munca lor de zi cu zi. A fost o masă rotundă care a generat idei tinere, ne-am aprins și ne-am înflăcărat, sperând să nu rămână discuția doar la stadiul de idee. Cu astfel de întâlniri putem dezvolta disponibilitatea tinerilor pentru implicare civică și politică, le putem genera sentimentul de încredere că lumea se schimbă sub acțiunile lor de voluntari, totul este să fim consecvenți .

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram