Balul voluntarilor 2015

  1. Home
  2. /
  3. Ultimele articole
  4. /
  5. Proiecte
  6. /
  7. Noutati
  8. /
  9. Balul voluntarilor 2015

Balul voluntarilor 2015

Anul acesta Balul Voluntarilor a avut loc in  17 decembrie 2015 si a avut ca tematica VINTAGE. Puteti vedea fotografiile din timpul evenimentului aici.
Invitatii au fost provocati sa aleaga din garderoba personala, a părinților sau a bunicilor, piese vestimentare cu calități care definesc acest concept, fiind importantă patina timpului, a unor evenimente sociale sau personale. Am descoperit astfel povești și istorii de familie si ne-am pus cu toii la incercare creativitate.

A fost o seara interactiva in care am gandit si descifrat ghicitori, n-eam impartasit povestea tinutelor pe care le-am purtat, am interactionat, am castigat la tombola si am creat poezii despre voluntariat. Cateva din creatiile invitatilor in curand!

Acestă sărbătoare anuală celebrează calitatea de voluntar, participarea activă la proiecte care s-au desfășurat pe parcursul acestui an, strădanii care implică totodată contribuția la o comunitate mai bună și la construirea unui viitor mai bun. Astfel Balul Voluntarilor se doreşte a fi o recunoaştere pe care o aducem voluntarilor cu care noi, organizaţiile din Reşiţa, lucrăm, pentru contribuţia pe care ei o aduc la dezvoltarea durabilă a comunităţii locale. Această reuniune reprezintă deja un mecanism nonformal de dialog între actorii sociali din comunitate pentru a sărbători realizările de peste an ale voluntarilor acestora. Ne aflăm la cea de-a X-a ediţie şi avem convingerea că acest eveniment devenit tradiţie ca continua inca 10 ani.

Balul Voluntarilor a fost organizat si finantat de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Caras-Severin impreuna cu Centrul de Voluntariat Resita. Ne-au fost alaturi: Centrul de tineret Moniom, Fundatia Activity, Asociatia Bike Attack, Clubul Femeilor Manager, Asociatia Green Idea, Asociatia Nevo Parudimos, Biblioteca Judeteana Paul Iorgovici si multi voluntari inimosi din tara si din strainatate.

 

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram