F-SIDES Chapters

F-SIDES Chapters

F-Sides Cineclub este primul cineclub românesc dedicat exclusiv filmelor făcute de femei și modurilor alternative de a privi și reprezenta feminități în cinematografie și societate. Proiectul este organizat de Asociația Room 2046 în colaborare cu Centrul de Voluntariat Reșița ca partener local.

FSIDES a fost înființat în 2020 din dorința de a schimba stereotipurile din media în care femeile sunt prezentate în imagini unidimensionale. Așa a început să fie creat un spațiu unde putem să ne expunem la reprezentări, idei, și perspective mai complexe.

F-SIDES Chapters este un program educațional pentru adolescente /x/i, prin care îți propunem o introducere în principalele concepte din feminism prin film. Am pregătit 14 teme, de la socializare de gen la obiectificare, consent și relații sănătoase, la spații simbolice, muncă și cum arată viitorul feminismului.

Întâlnirile cinecluburilor se vor desfășura la Centrul de Tineret Mansarda Reșița în perioada august - decembrie 2023. Te poți înscrie până 6 august 2023, ca participant/ă/x (secțiunea 2) sau ambasador/x/e, completând formularul: https://forms.gle/SpZPGvfN1P3rw7gY6

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram