Free Ocico 2024

Free Ocico 2024

Te invităm să te alături evenimentului social Free Ocico din acest an! Se va ține într-o zi de marți, 14 mai 2024, începând cu ora 18⁰⁰, în curtea Centrului de Tineret Mansarda Reșița.
La Free Ocico, poți să aduci lucrurile pe care nu le mai folosești și pe care vrei să le dai la schimb, în număr de maxim 15. Pot fi haine, obiecte casnice, jucării, pantofi, bijuterii și orice altceva îți vine în minte. Sunt binevenite plantele în ghiveci și, cel mai important, CĂRȚILE. Scopul este să aduci lucruri pe care alții le-ar putea folosi, iar dacă găsești ceva care îți place printre obiectele donate, poți să-l iei fără probleme. Lucrurile care rămân vor fi donate ulterior unui magazin caritabil.
În timp ce ne bucurăm de o limonadă și socializăm, avem ocazia să facem ordine în dulapuri și în casă, renunțând la ce nu ne mai trebuie. Prin participare, ajutăm și pe cei mai puțin norocoși să primească lucruri de care au nevoie, în timp ce facem loc pentru unele noi în viața noastră. Avem încredere că vremea va fi potrivită!
Evenimentul face parte din programul Săptămânii Naționale a Voluntariatului 2024 și suntem încântați să avem oportunitatea de a contribui la comunitatea noastră în acest mod. Te așteptăm cu drag!

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram