“Free Ocico cu Poveste” vine cu o provocare! 

  1. Home
  2. /
  3. Ultimele articole
  4. /
  5. Proiecte
  6. /
  7. Noutati
  8. /
  9. “Free Ocico cu Poveste”...

“Free Ocico cu Poveste” vine cu o provocare! 

Când ai dăruit unui oarecare, unui necunoscut, ceva încă de valoare pentru tine?

Uite cum facem: ne dăm date miercuri 13 mai, ora 17ºº, pe Zoom și fiecare se prezintă la ocico cu trei obiecte dragi lui. Asta nu e tot! Când punem pe tarabă ce-am adus, spunem povestea, de ce acele obiecte sunt speciale, de unde le avem, cum le-am primit, le-am cumpărat, care-i treaba cu ele.

Poate fi un tricou, o carte, o brățară, lucruri care au fost de folos și încă mai pot fi. Am dat câteva exemple, atâta tot.

De câte săptămâni stăm în izolare cred ca mulți ne-am gândit la că de fapt avem nevoie de atât de puține lucruri ca să putem trăi bine. Și poate acum este mai potrivit momentul decât înainte de acest covid să reflectăm la tendințele astea consumiste ale noastre și a dărui lucruri faine.

Ce privilegiu pe noi că voluntarii noști responsabili Sara Cojocariu, Gligor Mădălina, Ionela Pleșan, Emilia Frențescu, Andrei Radu, încearcă să îi scoată pe alții din starea de “apatie izolată” și încearcă să creeze o întâmplare inedită și să ne provoace la bucurie împreună, în aceste ultimele zile de maximă izolare. Ei sunt cei care au pus la cale această faptă.

Vrei să participi? Trimite mesaj și noi îți trimitem link-ul. Locurile sunt limitate. Challenge-ul este să te prezinți ocico cu cele trei obiecte și neapărat cu poveștile grozave din spatele lor. Ce zici, ce părere ai?

Free Ocico pentru noi este un eveniment făcut cu resurse minime dar care până acum, la edițiile anterioare ne-a adus mereu bună dispoziție, energie, noi cunoștințe și de ce nu, și câte un obiect, două, de valoare.

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram