Halloween party - Pandemic edition

  1. Home
  2. /
  3. Ultimele articole
  4. /
  5. Proiecte
  6. /
  7. Noutati
  8. /
  9. Halloween party - Pandemic...

Halloween party - Pandemic edition

 

Am amenajat în centrul civic al Reșiței un decor specific de Haloween, timp de 3 zile, copiii și părinții își vor putea face fotografii. Baloți de paie, snopi de porumb, dovleci, pisici negre, dream catcher, lilieci, pânză de păianjen, mătură de vrăjitoare, am fost meticuloși cu detaliile. Cu migală am făcut decorul că ne-am tot gândit cum să îndemne oamenii să se oprească o clipă, să-și facă poze.

Este o perioadă în care trebuie să păstrăm măsuri de siguranță și multe din activitățile în care sunt cuprinși copiii și tinerii sunt planificate a se desfășura offline din cauza restricțiilor impuse de epidemia de SARS –CoV 2. Copiii și tinerii au nevoie și așa, de crearea unui cadru în care să se poată manifesta în siguranță.

Genul acesta de acțiuni organizate de tineri voluntari pentru copii și tineri în special, au  obiectivul de a-i obișnui pe aceștia ca de timpuriu să fie activi, participativi la ce se întâmplă în comunitate, să contribuie la viața culturală și socială a orașului nostru, să învețe să găsească pretexte de a se manifesta civilizat. POZE AICI!

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram