Haloween Party Pandemic Edition

  1. Home
  2. /
  3. Ultimele articole
  4. /
  5. Proiecte
  6. /
  7. Noutati
  8. /
  9. Haloween Party Pandemic Edition

Haloween Party Pandemic Edition

Clasica petrecere de Halloween s-a mutat anul acesta pe Facebook, așteptăm să ne îngroziți cu cele mai înfricoșătoare costume și cei mai înspăimântători dovleci. Tradiționala petrecere de Halloween, anul acesta reinterpretată, dată fiind situația actuală, se desfășoară online.

Concursul de costume și de dovleci sculptați se desfășoară online, pe Facebook.

Halloween Party-Pandemic Edition are două categorii de concurs: costume și dovleci.

Cele trei categorii de vârstă premiate sunt:

4-8 ani,

9-13 ani,

14-18 ani.

Participanții se înscriu la concurs online, la evenimentul creat pe Facebook. Participanții vor posta la sectiunea discutii (discution) a evenimentului filmulețele de maxim 30 de secunde până în data de 31 la ctombrie la ore 24:00. În filmuleț participanții vor specifica vârsta, școala sau grădinița unde învață.

Cum se decid câștigătorii?

Participanții ale căror filmulețe acumulează cele mai multe like-uri până în data de 31 octombrie, ora 20:00 vor fi declarați câștigători și vor fi premiați.

Pe lângă concursul online, vom realiza un decor specific pentru Haloween în centrul civic al Reșiței. Decorul va fi disponibil din 29 octombrie până în 31 octombrie, copiii și tinerii au oportunitatea de a trece prin centru să își facă fotografii.

Materialele înscrise în concurs trebuie să respecte legea drepturilor de autor. Participanții sunt unici responsabili asupra unor consecințe directe sau indirecte ce pot apărea ca urmare a participării cu materiale în acest concurs.

Organizatorii au dreptul de a publica/utiliza materialele participante la concurs.

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram