”Împărtășim același vis” / “We share the same dream”

  1. Home
  2. /
  3. Ultimele articole
  4. /
  5. Proiecte
  6. /
  7. Noutati
  8. /
  9. ”Împărtășim același vis” /...

”Împărtășim același vis” / “We share the same dream”

Am primit o invitație și suntem entuziaști să o dăm mai departe! Vă invităm la un performance unic în Reșița, ceva ce nu s-a mai facut și nu s-a mai întâmplat până acum.
”Împărtășim același vis” / “We share the same dream”
Artista Thora Karlsdottir din Islanda va realiza un spectacol contemporan cu artiști și muzicieni din Reșița.
Thora reflectă în spectacol ce înseamnă a avea un scop comun și ceea ce ne-a ținut conectați la el în tot acest timp. Concluzia este: sursa reciprocă de foc.
Atâta timp cât există încă o flacără care ne conduce, nu contează de unde vine, de la vulcanii islandezi sau de la cuptoarele de oțel din Reșița. Lucrurile mărețe au nevoie de timp.
Thora Karlsdottir este unul dintre cei patru artiști vizuali din Rösk, partenerii islandezi din proiecul de reabilitare a Școlii Pittner.
Proiectul „Restaurarea și revitalizarea patrimoniului cultural Centru expozițional și de evenimente Școala Pittner, Municipiul Reșița” ce este derulat de Primăria Reşiţa, Asociaţia Euroland Banat şi Listahópurinn RÖSK din Islanda. Proiectul este finanțat prin Granturile SEE 2014 - 2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.
Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram