INSISTĂ CU TINE!

INSISTĂ CU TINE!

Insistă cu tine! este proiectul nostru care se desfășoară în perioada 1 noiembrie - 4 decembrie 2020, cu super ateliere de storytelling, social media, brush lettering. Afisul proiectului este făcut de nimeni altul decât Dan Perjovschi. Mulțumim Perjovschi Dan! Mare onoare ne-a făcut să ne dăruiască din timpul și priceperea lui, să primim pur și simplu în dar acest desen. De fapt, am primit nu una ci trei propuneri și noi am avut sarcină grea să alegem. Cu frumosul desen vom personaliza tricouri, căni, sacoșe de bumbac.

Ateliere de storytelling online sunt facilitate de Ana Maria Ciobanu de la Decât o Revistă. În rolul de organizatori ne simțim privilegiați și luați în seamă că Ana Maria face acest lucru pentru tinerii din zona noastră.

Vrei să participi?! Foarte simplu, trimite mesaj privat pe FB.

Proiectul "Insistă cu Tine!" este cofinanțat de Direcția Județeană pentru Sport si Tineret Caraș-Severin cu suma de 15.367 lei.

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram