Open Call Atelier de Cheesecake

  1. Home
  2. /
  3. Ultimele articole
  4. /
  5. Proiecte
  6. /
  7. Noutati
  8. /
  9. Open Call Atelier de...

Open Call Atelier de Cheesecake

În cadrul acestui atelier, vă invităm să descoperiți secretele preparării celebrelor "Mini Cheesecake à la Cezara"! Veți avea ocazia să explorați etapele unei rețete delicioase, într-un mediu prietenos și interactiv.
Împreună cu Cezara Perian îndrumătorul atelierului, veți descoperi secretele pregătirii mini cheesecake-urilor de la zero. Veți învăța cum se amestecă ingredientele, să măsurați cantitățile și să mixați aluatul pentru a obține textura perfectă. Veți afla, cum să încorporați o brânză bogată și aromată, care să adauge o notă de eleganță mini-prăjiturilor lor.
Ghidați de Cezara un adevărat chef în arta cofetăriei, fiecare va avea posibilitatea să-și dezvolte abilitățile în decorarea mini cheesecake-urilor folosind diverse ingrediente delicioase și colorate. Fie că preferă fructe proaspete, ciocolată topită sau nuci crocante, participanții își poate crea propriile opere de artă dulce, personalizate în funcție de gusturi și preferințele.
La finalul atelierului, participanții vor pleca cu rețetele Cezarei, ceea ce le va permite să reproducă rețeta acasă și să o împărtășească cu familia și prietenii. De asemenea, în loc de o diplomă, vor pleca cu o recompensă pentru creativitatea și angajamentul lor în timpul atelierului, o porție de mini cheesecake.
Atelierul este conceput pentru participanți cu vârsta de la 10 la 100 de ani. Locurile sunt limitate.
Dacă vrei să iei parte la atelier, trimite până cel târziu în 24 februarie 2024, mesaj privat pe Insta sau FB cu răspuns la întrebarea: „Dacă ai fi invitat să facilitezi tu, un atelier sau un curs, ce temă ai alege? La ce te pricepi în așa măsură încât ai putea să îi îndrumi și pe alții?"
Fiecare participant va suporta costurile ingredientelor folosite la atelierul de cheesecake și va pleca acasă cu o porție de prăjituri.

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram