Open Call Atelier de dezvoltare personală

  1. Home
  2. /
  3. Ultimele articole
  4. /
  5. Proiecte
  6. /
  7. Noutati
  8. /
  9. Open Call Atelier de...

Open Call Atelier de dezvoltare personală

Ești pregătit să explorezi când, cui și de ce te conectezi în viața ta și cum aceste alegeri îți influențează emoțiile și gândurile? Pregătim un atelier care se dorește a fi o călătorie fascinantă spre conștientizare și conexiune!
Înscrie-te acum la atelierul interactiv condus de Silvana Șușoi, un psiholog pasionat de dezvoltarea personală. Împreună, vom descoperi importanța conștientizării în alegerile noastre de zi cu zi și cum acestea ne afectează starea de bine.
Veți participa la exerciții și interacțiuni care vă vor ajuta să vă cunoașteți mai bine pe voi înșivă și să vă conectați cu alți tineri, într-un mediu sigur și prietenos. Atelierul nu numai că va fi o experiență interesantă, dar vă va ajuta să vă dezvoltați încrederea în voi și în propria voastră călătorie.
Locurile sunt limitate, deci nu rata șansa de a face parte din această experiență de dezvoltare personală. Trimte mesajul „vreau să particip” pe FB sau Instagram, înscrie-te acum și pregătește-te să-ți explorezi potențialul, să-ți creezi conexiuni autentice!

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram