Open Call Atelier de săpun natural

  1. Home
  2. /
  3. Ultimele articole
  4. /
  5. Proiecte
  6. /
  7. Noutati
  8. /
  9. Open Call Atelier de...

Open Call Atelier de săpun natural

Fiți bine veniți la Mansardă, în atelierul Ramonei dedicat saponificării! Veți descoperi, pas cu pas, tehnica artizanală a saponificării la rece, veți lucra cu Ramona timp de maxim 4 ore. Vom începe cu o sesiune teoretică care va acoperi principalele etape de producție și măsurile de siguranță. După aceasta, este timpul pentru partea practică! Veți învăța să lucrați ca în laborator, apoi să vă produceți propriul săpun, cântărind, topind materiile prime, învățând cum să îl urmăriți și să îl turnați în forme, totul sub atenta supraveghere a Ramonei.
După ce săpunul a fost turnat, vom face o recapitulare a teoriei și vom face o scurtă trecere prin temele majore ale fabricării săpunului, cum ar fi marmorarea, parfumurile, culorile, diferitele uleiuri, tăierea și echipamentul necesar. Veți învăța, de asemenea, cum să folosiți un calculator pentru a vă calcula viitoarele rețete și un tester de ph.
Participarea este liberă, atelierul este pentru cei peste 16 ani. Locurile sunt limitate. Dacă vrei să iei parte la atelier trimite până cel târziu în 30 ianuarie 2024, mesaj privat pe Insta sau FB cu răspuns la întrebarea: „Care este mirosul care te duce cu gândul la o amintire plăcută?” Vor fi selectați participanții după modul creativ în care au formulat răspunsul.
Fiecare participant va suporta costurile ingredientelor folosite la atelierul de saponificare și va pleca acasă cu o cantitate apreciabilă de săpun artizanal.

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram