Open Call Atelier de Turta Dulce

  1. Home
  2. /
  3. Ultimele articole
  4. /
  5. Proiecte
  6. /
  7. Noutati
  8. /
  9. Open Call Atelier de...

Open Call Atelier de Turta Dulce

Ce facem? Descoperim ingredientele și ustensilele de copt care ne vor ajuta să ne construim biscuiți de turtă dulce. Tăiem, coacem, montăm, modelăm, decorăm, topim... Punem mâinile în aluat pentru a crea împreună forme de turtă dulce pe cât de frumoase, pe atât de bune de mâncat!
Alexandra Dorobanțu și Georgeta Pândei voluntare din comunitatea nostră, sunt pregătite să îndrume participanții și să continue tradiția atelierelor de turtă dulce de la Mansardă. Au răbdare, sunt binevoitoare și promit că ne vor stimula imaginația, să intrăm în atmosfera de a lucra împreună precum spiridușii Moșului. Vor lucra cu fiecare participant, așa încât să rămână cu o experiență unică. Atelierul este destinat celor cu vârsta mai mare de 12 ani.
Cu spumă de albuș, ciocolată, ganache bătut, bezele, bomboane colorate, vino să construiești figurine de turtă dulce! Este cu siguranță cel mai aromat atelier al nostru!
Participarea este gratuită, locurile sunt limitate. Ce trebuie sa faci pentru a participa? Să ne scrii până vineri, 8 decembrie, ora 16, un mesaj pe Fb sau Insta în care să ne spui ce dorință vrei să ți se îndeplinească de acest Crăciun.

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram