Open Call Atelierul de Bijuterii

  1. Home
  2. /
  3. Ultimele articole
  4. /
  5. Proiecte
  6. /
  7. Noutati
  8. /
  9. Open Call Atelierul de...

Open Call Atelierul de Bijuterii

Vrei să îți confecționezi propriile bijuterii? Îți plac bijuteriile handmade? Atunci atelierul facilitat de Sara Cojocariu este potrivit pentru tine. Vino să petreci un timp plăcut și creativ iar ca răsplată vei pleca acasă cu o bijuterie, colier sau brățară, pe care ai realizat-o chiar tu!
Sara este voluntar senior la Centrul de Voluntariat Reșița, a absolvit Facultatea de Psihologie, lucrează în resurse umane și are ca hobby creația de bijuterii. De fiecare dată când are ocazia, răspunde cu mult entuziasm solicitării noastre. Însoțit de un profesionist ca Sara va fi ușor să descoperi secretele pe care le implică realizarea unei bijuterii originale și de bun gust.
Punem la dispoziție instrumentele de cea mai bună calitate, o gamă largă de mărgele, perle de cristal sau chiar pietre naturale.
Ce trebuie să faci sa te vii la atelier? Să răspunzi la întrebările: „Ce faci zi de zi, în timpul liber? și Ce ți-ar plăcea să faci, dacă ai avea resursele necesare?”.
Locurile sunt limitate, atelierul se adresează celor cu vârsta de peste 10 ani.
Hai, dă frâu liber creativității și nu mai aștepta să te înscrii!

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram