Open Call Atelierul de Islere

  1. Home
  2. /
  3. Ultimele articole
  4. /
  5. Proiecte
  6. /
  7. Noutati
  8. /
  9. Open Call Atelierul de...

Open Call Atelierul de Islere

Vă invităm să descoperiți universul delicios al prăjiturilor Ișler (sau Ischler, Ishler) îndrumați de Judith Pau și Ioana Popa. Ișlerele, aceste mici delicii culinare își trasează originile încă din timpurile glorioase ale Imperiului Austro-Ungar, fiind create pentru prima dată în 1849, în pitorescul oraș Bad Ischl. Inspirată de răsfățul destinat împăratului Franz Joseph I, care își alesese această localitate ca reședință de vară, prăjitura Ischler s-a bucurat de o popularitate instantanee și a devenit desertul preferat nu doar al suveranului, ci și al locuitorilor din toate colțurile imperiului.
În căutarea autenticității și a gustului desăvârșit, Judit și Ioana vor aduce în atelier o rețetă tradițională de Ișler, moștenită cu grijă de la bunici. Deși sunt și alte variante care merită apreciere, suntem convinși că veți îndrăgi rețeta propusă. Veți putea după gust, să aduceți câteva ajustări subtile, menite poate să amplifice savoarea și autenticitatea acestei prăjituri excepționale. Împreună cele două îndrumătoare veți petrece câteva ore plăcute de patiserie, perfecționând fiecare detaliu și aducându-le apoi pe masa familiei voastre într-o formă care să incite toate simțurile.
Atelierul este conceput pentru participanți cu vârsta de la 10 la 100 de ani. Locurile sunt limitate.
Dacă vrei să iei parte la atelier, trimite până cel târziu în 29 martie 2024, mesaj privat pe Insta sau FB cu răspuns la întrebarea: „Care crezi că ar fi desertul perfect pentru a sărbători ocazii speciale și de ce?"
Fiecare participant va suporta costurile ingredientelor folosite în atelier și va pleca acasă cu o porție de ișlere.

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram