Open Call pentru Atelierul de Linogravură

  1. Home
  2. /
  3. Ultimele articole
  4. /
  5. Proiecte
  6. /
  7. Noutati
  8. /
  9. Open Call pentru Atelierul...

Open Call pentru Atelierul de Linogravură

Atelierul este o introducere în tehnica linogravurii. Pe parcursul celor două zile, participanții vor proiecta, tăia și imprima 2-3 plăci de linoleum sintetic. Facilitator este Teodora pavel, tânăr artist, cu experiență în linogravură, care va aborda subiecte precum: designul, compoziția, transferul de imagine, tehnica de tăiere, pregătirea cernelii, rola de cerneală, selecția și pregătirea hârtiei sau a materialului textil și o varietate de metode de imprimare.
La atelier vom învăța modul de a realiza lucrări prin linogravură cu două sau mai multe culori folosind tehnica jigsaw. Metoda permite să realizăm printuri multicolore. Vom printa pe hârtie specială, pe sacoșe textile si apoi pe piese de îmbrăcăminte.
Atelierul este gratuit, se adresează celor peste 14 ani care vor să își câștige încrederea într-un nou mediu de lucru, libertatea de a experimenta și de a învăța ceva nou. Noi furnizăm materialele: dălți cu profile speciale, bucățile de linoleum, cerneala și hârtia de tipar. Participanții sunt rugați să aducă un caiet de schițe și creioane: HB, 6B.
Dacă vrei să participi, te rugăm să trimiți până la 25 noiembrie 2023, mesaj privat cu răspuns la întrebarea: „Care este pentru tine activitatea de timp liber relaxantă, în care te regăsești și în care excelezi?”

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram