Shake the Box! – Moduri alternative de participare

  1. Home
  2. /
  3. Ultimele articole
  4. /
  5. Proiecte
  6. /
  7. Noutati
  8. /
  9. Shake the Box! –...

Shake the Box! – Moduri alternative de participare

În perioada 10-18 august colegul nostru Pozsar Albert participă la cea de-a doua activitate din cadrul proiectului “Shake the Box! – Moduri alternative de participare”. 29 de tineri din toată Europa sunt adunați la Berlin pentru cursul ”Participation Toolbox!”. Tinerii își propun a-și îmbunătăți capacitatea de a pleda pentru participarea lor activă la societate și pentru a-și dezvolta competențele pentru o mai bună implementare și promovare a inițiativei lor. Cursul de pregătire este găzduit de organizația parteneră CUBE – Your take on Europe. Proiectul este organizat de Youth Express Network din care Centrul de Voluntariat Reșița face parte din anul 2009.

Proiectul “Shake the Box! – Moduri alternative de participare” este susținut financiar de Fundația Europeană pentru Tineret a Consiliului Europei și de programul Erasmus+ al Uniunii Europene. Poze AICI!

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram