SHAKE THE BOX!

SHAKE THE BOX!

În perioada 27 – 30 noiembrie 2019 am participat la întâlnirea de evaluare a proiectului, organizată de Youth Express Network , la Strasbourg, Franța. Aceasta a fost cea de-a treia și ultima activitate din cadrul programului anual al Y-E-N din 2019 "Shake the box! - Modalități alternative de participare".

Întâlnirea a reunit 64 de tineri, lucrători de tineret, pentru ca aceștia să își împărtășească experiențele de participare a tinerilor și să evalueze planurile de lucru. De asemenea, au avut ocazia să se întâlnească cu stakeholderi europeni: reprezentanți ai Consulado Geral de Portugal la Strasbourg, ai Council of Europe Sexual Orientation and Gender Identity Unit și cu membrii ai Parlamentului European. Ca rezultat al programului "Shake the Box!", 23 de inițiative de tineret au fost puse în aplicare în 16 țări diferite, de către fiecare dintre ONG-urile de tineret partenere și de către tineri! Împreună, am demonstrat că participarea tinerilor este reală, eficientă și promițătoare!

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram