Saptamana Nationala a Voluntariatului

  1. Home
  2. /
  3. Ultimele articole
  4. /
  5. Proiecte
  6. /
  7. Noutati
  8. /
  9. Saptamana Nationala a Voluntariatului

Saptamana Nationala a Voluntariatului

Am sarbatorit, ca in fiecare an, Săptămâna Națională a Voluntariatului cu evenimente organizate pentru comunitate în perioada 14 - 20 mai 2018. SNV este un eveniment national anual menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si voluntarii pe care acestia ii implica, pentru a sarbatori impreuna voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunitatii pentru acesta si pentru a recunoaste public activitatea voluntarilor. Mai multe imagini aici.

La Free Ocico am făcut schimb de haine si obiecte pentru a promova consumul responsabil și pentru a le valorifica apoi în cadrul Charity Shop-ului Fudației Humanitas Pro Deo.  Am mobilizat jurnaliștii reșițeni pentru a fi voluntari pentru o zi și am gătit împreună un prânz pentru beneficiarii centrului de zi Humanitas Pro Deo. Am invitat reșițenii să se întrebe ce anume îi pune în mișcare printr-o serie de silent performance-uri pe care le-am prezentat în tot orașul, și, bineînțeles, nu am ratat ocazia de a facilitati activități distractive pentru copii oriunde aceștia ne-au ieșit în cale.

 

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram