The Juggling of Youth Work - training course

  1. Home
  2. /
  3. Ultimele articole
  4. /
  5. Proiecte
  6. /
  7. Noutati
  8. /
  9. The Juggling of Youth...

The Juggling of Youth Work - training course

“JOY-the Juggling of Youth Work” acesta este numele cursului la care participă 3 dintre voluntarii noștri: Larisa, Mira și Florin în perioada 3-10 octombrie, în Italia, Sicilia la Tusa. De la fața locului Larisa împărtășește pentru noi impresii: „După o călătorie de aproape 5 ore cu mașina, încă 2 cu avionul și alte 5 cu trenul, am ajuns în enigmaticul orășel numit Tusa. Situat în vârful muntelui, cu clădiri specifice siciliene, flori de toate culorile, oameni frumoși într-o mică și strânsă comunitate și de asemenea cu un peisaj care-ți taie răsuflarea: marea la poalele muntelui. Contextul ideal pentru a savura faimoșii canolli, specifici Siciliei. Probabil ca visul fiecărui turist. Dar nu suntem aici pentru a fi turiști, acesta e doar un bonus. Participam la trainingul "Joy-the juggling of youth work" susținut de trainerii noștri preferați, Anja si Denìs. Învățăm despre cum putem folosi disciplinele de circ ca instrument în educația nonformală, atât de utilă și de ușor abordabilă în dezvoltarea personală.

La finalul trainingului ne așteaptă nerăbdători 100 de copii pentru a le prezenta ce știm să facem, ne dăm în spectacol și pentru asta repetăm, învățăm, ne jucăm și tot așa. Îi vom învăța pe copii la rândul nostru tehnici de jonglat, o adevărată provocare pentru că vom da la o parte barierele lingvistice”.

POZE

 

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram