tineRETEA

tineRETEA

A inceput tineRETEAUA, reteaua de lucratori de tineret formata si coordonata de Ministerul Tineretului si Sportului. Baia Mare, 5 zile, aproape 150 de lucratori de tineret din toata tara. Ioana noastra e acolo!

“Dacă vrei să mergi repede, du-te singur. Dacă vrei să ajungi departe, mergi alături de alții”. Acesta este motto-ul sub egida căruia lucrători de tineret de pe tot cuprinsul României s-au întâlnit la Baia Mare între 10 și 16 iunie pentru a crea prima rețea națională de lucrători de tineret voluntari care își propun ca în lunile ce urmează să facă noțiunea de ”dialog structurat” cunoscută atât tinerilor cât și celor care le creează politicile la nivelul comunității locale a fiecăruia.

Au fost zile în care am trăit împreună o frumoasă experiență de învățare, dezvoltare personală și networking, alături de dornici viitori voluntari ai Ministerului Tineretului și Sportului din toată țara. Acum nu ne rămâne decât să scriem istorie aducând pentru prima dată împreună tinerii doritori de schimbare în societate, pentru ca în viitor aceștia să devină un reper pentru comunitatea lor și să contribuie activ la dezvoltarea acesteia, în conformitate cu nevoile lor reale.

Doneaza prin card

Centrul de Voluntariat Reşiţa

Str. Ateneului, nr. 1, sc. 1, ap. 6, Resita
Cod fiscal: 19216758
Toate drepturile rezervate Centrul de Voluntariat Reșița
magic-wandenvelopephonerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram