• voluntariat_resita@yahoo.com
  • Bd. Al.I.Cuza, nr.20, ultimul nivel 320088 Reșița Romania

Voluntariatul te pune in miscare

Am avut si anul acesta parte de experiente frumoase in stagiul de team-building: ne-am bucurat de natura, ne-am invins fricile, am avut incredere in noi si in ceilalti, am lucrat impreuna si ne-am bazat pe colegii de echipa, ne-am intins si mintea si corpul si ne-am bucurat de oportunitatea de a fi impreuna.

Toate acestea in cadrul proiectului „Voluntariatul te pune in miscare” organizat de Centrul de Voluntariat Reşiţa si finantat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş- Severin. Proiectul şi-a propus crearea unui cadru adecvat pentru dezvoltarea participării civice a 30 de tineri prin activităţi de educaţie non-formală şi dezvoltarea abilităţilor de lucru în echipă pentru voluntarii activi. Participanţii au parcurs module teoretice şi experienţiale, indoor şi outdoor, au depăşit limite, au răspuns la noi provocări cu încredere şi entuziasm fiind mereu în deplină siguranţă. Stagiul de team-building pentru voluntari, ultima etapa a proiectului, s-a desfăurat în perioada 4-7 februarie 2016 la Brebu Nou, EnduRoMania.

1

1 thought on “Voluntariatul te pune in miscare

    • […] Outdoor team building for our young volunteers. / Am avut si anul acesta parte de experiente frumoase in stagiul de team-building: ne-am bucurat de natura, ne-am invins fricile, am avut incredere in noi si in ceilalti, am lucrat impreuna si ne-am bazat pe colegii de echipa, ne-am intins si mintea si corpul si ne-am bucurat de oportunitatea de a fi impreuna.  Mai multe informatii aici. […]

Comments are closed.